Sea Fresh

Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. Onze jonge en gemotiveerde werknemers werken in een nauw teamverband om onze klanten het beste uit de zee te bieden. Onze medewerkers zijn liefhebbers en kenners die kwalitatieve, verse vis waarderen en herkennen. Ze hebben hart voor de zaak en het product.

Wij leveren niet alleen vis, maar proberen onze klanten ook te inspireren en mee te denken om ze het beste op de kaart te zetten. Innovatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid, passie en kwaliteit zijn onze dagelijks uitdagingen om onze klanten optimaal te bedienen.

Noordzeevis, kweekvis, zoetwatervis, schaal- & schelpdieren en exotische vissoorten behoren tot ons assortiment en zorgen voor het complete totaalassortiment voor groothandels en supermarkten. De ware specialisme is geelvintonijn. Hiermee bedient Sea Fresh indirect een groot deel van de Nederlandse sushimarkt. Om klanten altijd te verzekeren van een kwalitatief hoogwaardig product, heeft Sea Fresh op Sri Lanka een eigen BRC-gecertificeerde tonijnfabriek. 

Klik hier voor de Sea Fresh bedrijfsfilm!